0   /   100

Talpmasszázsok

Görgess lefelé
talpmánia stúdió - talpmasszázs Pécs

Talpmasszázs típusai

Reflexzónás talpmasszázs talpmánia pécs

Reflexzónás talpmasszázs, állapotfelmérés

Első találkozásunkkor minden esetben állapotfelmérésre kerül sor, amely az összes szervre hat. A talp reflexzónáiban tapasztalt visszajelzések alapján kiderül, mely szervnél van elakadás.
Ez után egy személyre szabott kezelési programot ajánlok a problémák megoldására.
Minden esetben személyre szabottan masszírozok, nem cél, hogy fájdalmat okozzak.

Frissítő- immunerősítő talpmasszázs

A nyirokrendszer alapos és rendszeres masszírozásával növelhetjük immunrendszerünk védekező képességét és támogathatjuk szervezetünk kiegyensúlyozott működését.

Az immunerősítő talpmasszázs program célja, a külső és belső védelem megteremtése és az immun-neuro-hormonális rendszer harmonizálása. A masszázs során különös hangsúlyt fektetünk a nyirokkeringés és a különböző nyirokszervek reflexzónáinak átdolgozására.

Frissítő, immunerősítő talpmasszázs talpmánia pécs
Méregtelenítő talpmasszázs talpmánia pécs

Méregtelenítő talpmasszázs

A helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek, a mozgás szegény életmód, a negatív gondolatok, stressz következtében a sejtekben és szövetekben felhalmozódnak a mérgező anyagok, ami betegségekhez vezethet. Normális működés esetén a méreganyagok kiürülnek a szerveken (vese,máj,emésztőrendszer,tüdő,bőr) keresztül.

A talpmasszázs során azonnal beindul a méregtelenítés, a salakanyagok kiválasztása és kiürülése, javul a vérkeringés, és az egész szervezet energia ellátása. Mérgek lehetnek a szervezet által termelt, de kiürülésre nem kerülő, biokémiai anyagok, a testben felhalmozódó kémiai származékok, melyek a környezetből kerülnek be (gyógyszerek, szennyezett levegő, egyes ételek).

Harmonizáló talpmasszázs

A harmonizáló talpmasszázs program célja a szervezet egységes működésének biztosítása, a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtése, a testben keringő energiák kiegyenlítése.A hármas (test, lélek, szellem) harmónia megteremtésével nemcsak fizikai közérzetünk javul, hanem boldogság és jóleső érzés tölti el lelkünket.

A masszás során érintett reflexzónák: méregtelenítő-, elszállító-, központi irányító- és életminőség javító funkciók. Relaxáló, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása egyaránt érvényesül. Az energiaáramlás biztosításával segítjük az egyensúlyi állapot elérését.

Harmonizáló talpmasszázs talpmánia pécs

Balinéz talp és lábmasszázs

A balinéz talpmasszázs több technikát alkalmaz. Egészen egyedülállóan ötvözi a keleti technikákat, miközben használja a svéd masszázs, de még az ayurvéda fogásait is! A balinéz talpmasszázs az ősi keleti terápia része mely a láb reflex pontjainak ingerlésén alapul, javítja a vérkeringést, normalizálja a vérnyomást, segít megszabadulni az álmatlanságtól, fejfájástól, általánosságban elmondható, hogy javítja az összes szerv állapotát. Sajátos technikájú lábmasszázs egy felejthetetlen benyomást kelt, elérve a mély relaxációt és kikapcsolódást az egész testben.

PADABHYANGA – Ayurvédikus talp és lábmasszázs

Az ayurvédikus talpmasszázs egy kifejezetten serkentő hatású masszázsa a lábszárnak és a lábfejnek. A kezelés során meleg gyógyolajjal átdörzsölöm, átmasszírozom a talpat és a lábfejet, egészen a térdekig. Az olaj nem csak a lábfej izomzatára, bőrére van hatással, hanem a lábban található számtalan idegvégződésre is. Hatásos: álmatlanság, alvászavarok, idegrendszeri panaszoknál, pszichés panaszoknál, pl. letargia, depresszió, céltalanság, lelki traumák, fejfájás, migrén. Javítja a látást, nyugtatja és hűsíti a szemet, csillapítja a szem égését, mély alvást biztosít. Enyhíti a láb fáradtságát. Csontkinövés, lúdtalp esetén is hatásos vagy a lábboltozat hosszanti/keresztirányú süllyedésénél. A talpmasszázst mindig a talp meleg növényi gőzölése követi. A gőzölés hatására a talpizmok ellazulnak, kipihentté válnak, az alkalmazott olajok mélyen beszivárognak a talp izomzatába, vérkeringésébe a meleg gőz pórustágító hatása miatt. A talpban gyulladást okozó méreganyagok, a verejtékmirigyeken keresztül könnyebben távoznak a szervezetből.

szeretettel várok mindenkit!