0   /   100

Talpmasszázsok

Görgess lefelé
talpmánia stúdió - talpmasszázs Pécs

Talpmasszázs típusai

Reflexzónás talpmasszázs talpmánia pécs

Reflexzónás talpmasszázs, állapotfelmérés

Első találkozásunkkor minden esetben állapotfelmérésre kerül sor, amely az összes szervre hat. A talp reflexzónáiban tapasztalt visszajelzések alapján kiderül, mely szervnél van elakadás.
Ez után egy személyre szabott kezelési programot ajánlok a problémák megoldására.
Minden esetben személyre szabottan masszírozok, nem cél, hogy fájdalmat okozzak.

Frissítő- immunerősítő talpmasszázs

A nyirokrendszer alapos és rendszeres masszírozásával növelhetjük immunrendszerünk védekező képességét és támogathatjuk szervezetünk kiegyensúlyozott működését.

Az immunerősítő talpmasszázs program célja, a külső és belső védelem megteremtése és az immun-neuro-hormonális rendszer harmonizálása. A masszázs során különös hangsúlyt fektetünk a nyirokkeringés és a különböző nyirokszervek reflexzónáinak átdolgozására.

Frissítő, immunerősítő talpmasszázs talpmánia pécs
Méregtelenítő talpmasszázs talpmánia pécs

Méregtelenítő talpmasszázs

A helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek, a mozgás szegény életmód, a negatív gondolatok, stressz következtében a sejtekben és szövetekben felhalmozódnak a mérgező anyagok, ami betegségekhez vezethet. Normális működés esetén a méreganyagok kiürülnek a szerveken (vese,máj,emésztőrendszer,tüdő,bőr) keresztül.

A talpmasszázs során azonnal beindul a méregtelenítés, a salakanyagok kiválasztása és kiürülése, javul a vérkeringés, és az egész szervezet energia ellátása. Mérgek lehetnek a szervezet által termelt, de kiürülésre nem kerülő, biokémiai anyagok, a testben felhalmozódó kémiai származékok, melyek a környezetből kerülnek be (gyógyszerek, szennyezett levegő, egyes ételek).

Harmonizáló talpmasszázs

A harmonizáló talpmasszázs program célja a szervezet egységes működésének biztosítása, a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtése, a testben keringő energiák kiegyenlítése.A hármas (test, lélek, szellem) harmónia megteremtésével nemcsak fizikai közérzetünk javul, hanem boldogság és jóleső érzés tölti el lelkünket.

A masszás során érintett reflexzónák: méregtelenítő-, elszállító-, központi irányító- és életminőség javító funkciók. Relaxáló, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása egyaránt érvényesül. Az energiaáramlás biztosításával segítjük az egyensúlyi állapot elérését.

Harmonizáló talpmasszázs talpmánia pécs
Bodhi thai olajos talpmasszázs - Pécs

Bodhi thai olajos talpmasszázs

A thai olajos talpmasszázs eltér a hagyományos talpmasszázstól, hiszen a kéz általi nyomás mellett egy fából készült masszírozó rudat is alkalmazok a reflexpontok stimulálására. A kezelés során az energiavonalak mentén és a kiemelt jelentőséggel bíró energia pontokon is dolgozunk a talptól egészen a térdig.

szeretettel várok mindenkit!